Въпроси и отговори.


Къде се намира студиото на "Sweet Baby Moments"?

Студиото за новородени, бебета и деца "Sweet Baby Moments" се намира на следния адрес: гр.София, ул.Цар Самуил 50 ет.3 -. На външната врата е поставен стикер „Фотографско студио“. В пресечката се намира 91 Немска езикова гимназия и магазин „Про Маркет“, като студиото е на около 10м. от бул. „Ал. Стамболийски“. Пред студиото има платен паркинг и можете да избегнете "синя зона". Желателно е да носите само кошчето с бебето. В случай че сте с детска количка можете да се обадите, за да Ви асистирам с качването до студиото.

 

Чистота и удобство в студиото?
Студиото е чисто, просторно и уютно. Постоянната температура е около 23 градуса. За по-топлолюбивите новородени и бебчета е налично допълнително отопление. В студиото звучи "Chill out relax music" . В студиото се влиза по чорапи или боси за осигуряване на максимална чистота, в студиото не се влиза с външни обувки. Ако сте забравили, не се притеснявайте, студиото предлага "калцуни". 

Как мога да си запазя час за снимки?
За новородени бебчета е желателно да изберем час от 10ч. сутриинта. За бебета над един месец ще е добре да го съобразим с графика за хранене и сън. Най-бързо можете да запазите час за снимки, като се свържете с мен по телефон, така най-лесно ще уговорим удобен час за вас и ще бъсе с предимство пред тези с които си пишем, защото там може да отнеме и два дни докато определим час. Можете да ми пишете или да изпратите запитване по мейл
info@sweetbabymoments.com

 

Каква е цената на една бебешка фотосесия?
В папка "цени" можете да намерите желаната от вас фотосесия . Предлагаме пакети с 10, 20 или повече кадри. След сесията вие определяте кадрите, които получавате според избрания пакет. Не предоставям и не съхранявам необработени кадри, те се изтриват на място докато избираме. Кадрите се изпращат до 10 работни дни след сесията, но по-често до края на седмицата. В случай, че сте харесали повече кадри от предварително избрания пакет, в хода на фотосесията можете да допълните още кадри или да смените пакета.

Колко фона сменяте в течение на една фотосесия за бебета или новородени?
Фоновете и аксесоарите се определят на място. Разбира се ако искате повече кадри като краен резултат е логично да се използват повече аксесоари и фонове.

Колко аксесоари се използват по време на снимки?
Аксесоарите ги определяме на място, докато правим фотосесията.

Кога си избираме снимките и как да си избера най-добрите?
След завършване на фотосесията можете да видите кадрите на място. Сядаме непосредствено след приключване на сесията, за да можете да видите какво сме снимали и да си изберете желаните от вас кадри.

Колко кадъра трябва да си избера след фотосесията?
Това зависи от пакета, който сте избрали. Освен основния пакет можете да допълните кадри или да смените първоначално избрания пакет с по-голям.

Кога получавам снимките?
Кадрите от сесията получавате до 10 работни дни след сесията, но по-често в края на всяка седмица, освен ако сесията не е проведена в събота.

Мога ли да получа всички кадри от сесията?
След фотосесията вие избирате колко кадъра бихте искали да получите. Останалите, които не са достатъчно добри, не се предоставят или съхраняват.

Ако си харесам повече кадри от предварително уговорен пакет?
В случай че харесате повече кадри от желания пакет, можете да допълните с още по ваша преценка.

Кога е най-подходящо да доведа новороденото ми бебче за фотосесия?
Сесията за новородени бебчета е желателно да се направи от първата до втората седмица, в редки случаи и третата седмица след раждането. Разгледайте в папка блог за повече информация: http://sweetbabymoments.com/кога-да-снимаме-новородени_45_47.

Ако детето ми откаже да се снима?
На по-големите деца е желателно да разкажете предварително, че им предстои да се снимат, за да може да го очакват с нетърпение. Ако все пак детето откаже да се снима, можем да направим сесията в друг час или да се откажете от нея. Малък процент от децата не искат контакт с други хора, това няма да се промени ако дойдете, не е нужно да ги притеснявате или да си мислите, че съм вълшебник, не съм! ( Имам около 4-5 такива случая, не е страшно, не се притеснявайте, след годинка минава тази фаза ) Тези бебета лесно се разпознават и още с първи контакт мога да ги преценя.

Ако бебето ми е неспокойно, трябва ли да прекратим сесията?
Бебетата понякога се сърдят и тук е момента да ги нахраним, сменим памперс или да ги приспим ако са уморени. Оставям достатъчно време, за да се справим със създалата се ситуация.

Трябва ли бебето да е нахранено преди снимки?
Преди фотосесията е желателно бебчето да дойде нахранено, за да имаме спокойни 30-40мин., за да направим снимките.

Може ли да се храни бебчето в студиото ви?
В студиото можете да нахраните бебчето ви, предвидено е време и за това.

Какво трябва да носим за една фотосесия?
Според възрастта на бебчето можете да вземете нещо любимо - играчка, аксесоар или друго по ваше желание. В студиото има достатъчно аксесоари, за да направим необходимите ви снимки.

Има ли къде да повия бебето си ако се наложи?
В студиото има специално място за повиване на бебчета, като разполагаме и с пелени за завиване, одеалце, мокри/сухи кърпички и други удобства.

Трябва ли да се грижа за бебето си докато сме при вас?
Когато дойдете не е нужно да се грижите за бебчето, аз си го поемам и се занимавам с него ( изцяло се грижа само за новородени бебета ). Нямам нищо против да помагате. 

Може ли да се снимаме по време на сесията с телефон, апарат или друго?
В студиото не се използват записващи устройства, в крайна сметка идвате да получите кадри, а не вие да снимате.

Колко човека можем да дойдем, за да снимате бебчето ни?
Желателно е да присъстват само родителите, за да осигурим възможно най-спокойна атмосфера. Бебетата са изключително чувствителни и реагират на всяко напрежение около тях. Ако все пак решите, можете да доведете някой близък или роднина, студиото е достатъчно просторно.

Относно запазването на час в студиото.

Когато запазите час аз се ангажирам да ви посрещна в студиото. Ако не можете да дойдете, моля да ми се обадите поне два дни предварително. Ако не се обадите и не дойдете, часът ви отпада. Ако решите да запазите нов час, затова, че сте забравили да дойдете цената е + 100лв. за новата сесия. 

Относно самата фотосесия.
Ако имате претенции върху кадрите направени по време на фотосесията, можем да ги коментираме на място. Ако решите да се откажете поради някаква причина по време на престоя не е нужно да заплащате нищо, ще анулираме сесията. Тъй като всички снимки вие ги избирате на място, сами можете да прецените какво искате да получите. 

*За всякакви други въпроси не се колебайде да попитате!

Благодаря ви,

"Sweet Baby Moments"
фотограф: Атанас Димитров
info@sweetbabymoments.com
+359 887602001

Професионално фотографско студио за новородени, бебета и бременни.