Въпроси и отговори

Къде се намира студиото на "Sweet Baby Moments"?

Адрес: София, 7-ми 11-ти километър, ул."Магнаурска школа" 11, ет.1, офис 102, Хай Тек Парк БИЦ ИЗОТ, 1184 София


 


Запазване на час в студиото?

В случай, че сте запазили час и не се явите, можете да запишете нов час по ваше желание, но ще трябва да заплатите 100лв.(компенсация) за запазения час който сте ангажирали. Може да бъде на място или по банка, както е най-удобно за вас. Нямам против да презапишем час, ако се обадите поне три дни преди фотосесията ви, няма да ви струва нищо. По този начин ще дадете възможност друга дама или бебе да се възползва от освободения от вас час. Можете да ми пишете или да изпратите запитване по мейл info@sweetbabymoments.com
 

Чистота и удобство в студиото?

Студиото е чисто, просторно и уютно. Постоянната температура е около 23-25 градуса. За по-топлолюбивите новородени и бебчета е налично допълнително отопление. В студиото звучи спокойна музика за комфорта на всички. В студиото се влиза по чорапи за осигуряване на максимална чистота, в студиото не се влиза с външни обувки. Ако сте боси, моля да си носите чорапи, освен ако вие не се снимате. Има предверие където можете да оставите обувките си. Студиото предлага "калцуни" ако не искате да се събувате. 


Колко фона сменяте в течение на една фотосесия за бебета или новородени?

Фоновете и аксесоарите се определят на място. Разбира се ако искате повече кадри като краен резултат, е логично да се използват повече аксесоари и фонове.


Колко аксесоари се използват по време на снимки?

Аксесоарите ги определяме на място, докато правим фотосесията.


Кога си избираме снимките и как да си избера най-добрите?

След завършване на фотосесията можете да видите кадрите на място. Сядаме непосредствено след приключване на сесията, за да можете да видите какво сме снимали и да си изберете желаните от вас кадри.

 


Кога получавам снимките?

Кадрите от сесията получавате до 10 работни дни след сесията, но по-често в края на всяка седмица, освен ако сесията не е проведена в събота. Кадрите които сте избрали се пазят един месец от посещението ви. Кадрите се изпращат през WeTransfer- активен линк при изпращане 7дни.  За непотърсени кадри или не свалени от изпращането в срок, студиото не носи отговорност и не може да възстанови снимките ви.


Мога ли да получа всички кадри от сесията?

Да, но трябва да ги заплатите всичките.


Трябва ли бебето да е нахранено преди снимки?

Преди фотосесията е желателно бебчето да дойде нахранено (желателно), за да имаме спокойни 30-40мин.(за бебета над месец), за да направим снимките. За новородени можем и на място да нахраним (кърмите) бебето. Скъпи родители, Дами, не се притеснявайте да кърмите в студиото, това е ежедневие тук.


Може ли да се храни бебчето в студиото ви?

В студиото можете да нахраните (кърмите) бебчето ви, предвидено е време и за това.


Има ли къде да повия бебето си ако се наложи?

В студиото има специално място за повиване на бебчета, като разполагаме и с пелени за завиване, одеалце, мокри/сухи кърпички и други удобства. За новородените бебета се грижа аз изцяло, за по-големите бебчета нямам против вие да го свършите, дори препоръчително според възрастта на бебето.


Трябва ли да се грижа за бебето си докато сме при вас?

Когато дойдете не е нужно да се грижите за бебчето, аз си го поемам и се занимавам с него (изцяло се грижа само за новородени бебета). Нямам нищо против да помагате ако имате желание. 


Може ли да се снимаме по време на сесията с телефон, апарат или друго?

Не бих желал. За делови разговори в студиото ще помоля да ползвате коридора или терасата, в случай че разговорът е неотложен.


Колко човека можем да дойдем, за да снимате бебчето ни?

Желателно е да присъстват само родителите, за да осигурим възможно най-спокойна атмосфера. Бебетата са изключително чувствителни и реагират на всяко напрежение около тях. Ако все пак решите, можете да доведете някой близък или роднина, студиото е достатъчно просторно. Баби, които цъкат и се притесняват, ще помоля, не ги водете! След това ще видят какво сме направили.


Относно самата фотосесия.

Ако имате претенции върху кадрите, направени по време на фотосесията, можем да ги коментираме на място. Ако решите да се откажете поради някаква причина по време на престоя, не е нужно да заплащате нищо, ще анулираме сесията. Тъй като всички снимки вие ги избирате на място, сами можете да прецените какво искате да получите. Правата на снимките са включени в цената. Има задължителна декларация за всички, която се разписва от вас. Ако имате претенции за правата на кадрите, прочетете в папка права на кадри или го обсъдете с мен.


*За всякакви други въпроси не се колебайте да попитате!

Благодаря ви,

"Sweet Baby Moments"
фотограф: Атанас Димитров
info@sweetbabymoments.com
+359887602001

Професионално фотографско студио за новородени, бебета и бременни.
гр.София, България