Как протича фотосесия за новородени бебета

Как протича "фотосесия за новородени бебета"? Фотосесията на бебетата е само едната страна на посещението ви в студиото за "новородени, бебета и бременни дами". В студиото можете да очаквате отношение и внимание към бебето ви. Основната комуникация е с бебето ви. Когато ви посрещна, обикновено взимам кошчето с бебето и по поведението му преценявам дали има нужда да се храни, да се смени памперс или друго. Достатъчен ми е само първият контакт с бебето ви. Можете да разчитате, че новороденото ви бебе е в сигурни ръце по време на сесията, затова идвате точно при мен. Освен, че имам две деца, съм работил със стотици новородени бебчета, затова не се притеснявайте. Когато влезете в студиото, можете да се разположите удобно на дивана и да следите в детайли как протича "фотосесия на новородено бебе". Самата фотосесия е желателно да се случи около 6ти - 12ти ден след раждането, може и 14 дни след раждането, може и по-късно - в частни случаи които съм описал в http://sweetbabymoments.com/кога-да-снимаме-новородени-бебета_45_47. След като приготвя място за снимки на бебето ви, го взимам от вас и го приготвям за фотосесията. Фотосесията може да започне и без да е нахранено бебето, ако то е спокойно, дори и да е дошло време за хранене. Когато дойде моментът за хранене, аз ще ви помоля да го накърмите или ако се храни от шише, мога и аз да го нахраня. Ако преценя, че е време за хранене, бих искал да ми се доверите, дори и да сте го хранили преди час. Не се съмнявайте в преценката ми, вие идвате, за да получите най-добрите кадри за бебето ви, затова идвате в студиото "Sweet Baby Moments" :)
 По време на "фотосесия за новородени" може да се притесните, че бебето ще се сърди или няма да е спокойно. Не се тревожете, защото това неизбежно ще се отрази на бебето, а и на процеса на снимките. Аз ще намеря начин да се успокоя бебето ви, това ми е работата.  Ако бебето се разсърди, аз съм човекът, който ще го успокои. Не е нужно да подвиквате от другия край на стаята "мама е тук" или да шъшкате, излишно е и не е нужно. Всяко притеснение на родителите се отразява на работния процес. Ако бебето се разплаче, не се притеснявайте, ще го успокоя възможно най-бързо. Както казах и по-горе отпуснете се и се наслаждавайте на процеса. Починете си, предполагам, че нямате достатъчно време за това вкъщи!  
Носете памперси, ако се наложи да сменим, както и резервна дрешка, тъй като при смяна на памперс се случват инциденти. 
След фотосесията ви уведомявам, че сме приключили и обличам бебето ви, след което ви го връщам, обикновено по-спокойно от момента на взимането. 

Благодаря ви, че отделихте време да прочетете статията.
За всякакви въпроси не се колебайтe да попитате.
Благодаря ви,

"Sweet Baby Moments"
фотограф: Атанас Димитров
info@sweetbabymoments.com

Професионално фотографско студио за новородени, бебета и бременни.