Фотосесия за бременни

"Фотосесия за бременни"

 
Фотосесията за бременните дами, която правя само в студито, представлява среща за запечатване на спомени от един прекрасен период, с помоща на осветлението,техниката и разбира се задснимачното устройството. Повечето дами, които идват, са леко притеснени на първите няколко кадъра, докато не видят резултатите от това, което снимаме. Фотосесията  на бременни протича в рамките на около час и половина до два в студиото, като обикновено в това време и избираме желаните от вас кадри. Обикновено снимаме на бял и черен фон с различни конфигурации на осветлението. В кадрите насърчавам моделът да бъде себе си, не е нужно да се правят някакви странни стойки, бъдете себе си! Не всяка жена се чувства привлекателна по време на бременността, но истината е друга, чарът на бременната жена е неповторим. В студиото е топло, около 23 градуса, не се притеснявайте за температурата и комфорта ви. Кадрите се правят по бельо или без бельо, като използването на аксесоарите прикрива интимните зони на тялото или частично ги загатва. Идеята на фотосесията е бъде секси, семпла, без излишни дрехи, които да отвличат вниманието от корема. Точно това пресъздаваме с  "Фотосесия на бременни" в студиото. Желателно е да дойдете 28 - 32 г.с. , не е нужно корема да стане много голям, достатъчно е да бъде добре оформен, което се случва около 7-ми месец. Ако сте спортна натура през  края на 6-ти - 7 месец най-добре се вижда оформения корем. Още личат мускулчета по тялото, както и около коремната област. Не е нужно корема да бъде много голям, което се случва след 8-ми месец през бременността.    Разгледайте галерията с "Бременни мами" http://sweetbabymoments.com/gallery/бременни-мами/8 ,  харесайте си идея и елате да я осъществим или ми се дорете и се оставете да ви водя по време на фотосесията. 
Какво трябвя да си носите за една фотосесия? За "фотосесия за бременни",  можете да си вземете ( пола, рокля, светли дънки, шал, ветрило и други ако искате да сте прикрити) . Бельо - бяло, черно, ако решите може и други цветове, лилаво, розово по ваша преценка ако имате от годежа или сватбата някакви любими аксесоари за косата или рокля, воял или друго интересно?! В студиото разполагам с различни платове, шалове, рокли и аксесоари, които могат да се използват за снимките вместо рокля или ваш аксесоар. Може да не носите нищо! Идеята на снимките е да покажем нежността на бременното тяло. За "фотосесиите на бременни", които снимам в студиото в гр.София,  препоръчвам да няма много дрехи по снимките, идеята е фокусът да е коремът. Можете да сте боси или обути, няма нищо задължително. Важното е да се чувствате уверени. Една сесия протича изцяло съобразена с желанията на клиентката. Вие сами преценявате как искате да бъдете на снимките, аз мога само да ви препоръчам как да бъдете и покажа в най-добрата светлина.
За белия фон препоръчвам да се носи бельо бяло или в светъл нюанс, не пречи да носите и друг цвят. Светлото облекло подхожда най-много. Може да използвате шал - собствен или да ви дам от наличните в студиото. Може да се използва дантелен плат или сатенен, не е нужно изобщо да бъде цяла рокля, само плат върши перфектна работа имам в студиото необходимото. Може да бъде официална пола или плажна - светла - бяла или друга. В кадрите можете да включите половинката си ако има желание, но като цяло фотосесията е за вас. Дрехите не са необходима част от снимките на бременни дами. По-скоро аксесоарче или шалче би седяло в пъти по-добре от някаква дреха. Не подценявам дрехите ви, но конкретно за "бременните фотосесии" не са необходимост.
Фотосесията на черен фон се прави непосредствено след белия. За него препоръчвам черно бельо или нещо което отива на черно. Ако не искате да сте само по бельо или без такова, черна, червена или тъмна пола с черен сутиен, може и интересна връхна дреха, но според мен много поглъщат тялото. Разгледайте снимки на тъмен фон в галерията за "Бременни мами" http://sweetbabymoments.com/gallery/бременни-мами/8 . 
Защо да изберете студиото ни и да направите "професионална фотосесия за бременни" - http://sweetbabymoments.com/фотосесия-за-бременни-цени_45_107
За цена на фотосесия за бременни мами можете да се информирате тук: http://sweetbabymoments.com/цени_9

Благодаря ви, че отделихте време да се запознаете с най-важните неща за
фотосесия за бременни. Ако все пак имате някакви въпроси не се притеснявайте,  обадете ми се! Можете да ми пишете и в страничката на "Sweet Baby Moments" във Фейсбук или да ми изпратите e-mail на Info@sweetbabymoments.com .
"Фотосесии за бременни в гр.София"

Благодаря ви,

"Sweet Baby Moments"
фотограф: Атанас Димитров
info@sweetbabymoments.com
+359 887602001

Професионално фотографско студио за новородени, бебета и бременни.