Фотосесия за бременни подготовка

Здравейте, прекрасни дами,

  "фотосесия за бременни",  която се прави в студиото на "Sweet Baby Moments", протича в уютна обстановка, на чисто и приятно място. Разбира се естеството на работата ми го налага. Затова и всички клиенти в студиото събуват външните обувки, преди да влязат.
Относно поддръжката на кожата на тялото ви преди сесията, бих ви препоръчал: 
   В случай че вече не го правите, желателно е да използвате подхранващи лосиони за тяло поне седмица предварително. Особено препоръчително е да използвате подхранващ крем непосредствено преди фотосесията за мека и блестяща кожа. Седмица преди сесията бих ви препоръчал да ограничите ресторантите и солените ястия. Хидратирайте се достатъчно. Преди самата сесия бих ви препоръчал да се наспите добре, за да бъдете отпочинала преди снимките. 
  Много дами ме питат дали да бъдат с прическа, с професионален грим и т.н. Като цяло е по-добре да сте помисили за лек грим и прическа. Не е нужно да слагате тежки вечерни гримове. За снимките в цял ръст например гримът, ако има такъв, не е важен. "Фотосесия за бременни" е желание и емоция да запаметите в снимки така красивото състояние и излъчване, защото "бременните жени" са изключително красиви и чаровни, точно когато са бременни. Излъчването е различно и то се променя след като родите. Бременността е нещо различно и прекрасно като период от живота на жената. Това е още една причина да дойдете, да запаметите този период с "фотосесия за бременни". Не носете много багаж, една раничка с няколко дрешки и бельо е достатъчна за фотосесията, не прекалявайте с дрехите. На място в студиото също има избор от шалове, рокли и аксесоари. 
Прочетете още за "фотосесия на бременни" тук http://sweetbabymoments.com/фотосесия-на-бременни_45_50

Благодаря ви,

"Sweet Baby Moments"
фотограф: Атанас Димитров
info@sweetbabymoments.com
+359887602001

Професионално фотографско студио за новородени, бебета и бременни.
гр.София, България