Фотосесия за бременни

 
Фотосесията за бременните дами, която правя само в студито, представлява среща за запечатване на спомени от един прекрасен период, с помоща на осветлението,техниката и разбира се задснимачното устройството. Повечето дами, които идват, са леко притеснени на първите няколко кадъра, докато не видят резултатите от това, което снимаме. Фотосесията  на бременни протича в рамките на около час и половина до два, в студиото, като в това време се включва и изборът на желаните от вас кадри. В кадрите насърчавам моделът да бъде себе си, не е нужно да се правят някакви странни стойки, бъдете себе си! При всички положения ви давам напътвстия какво да правите, как да застанете, пълна асистенция от моя страна при заснемането! Не всяка жена се чувства привлекателна по време на бременността, но истината е друга - чарът на бременната жена е неповторим. В студиото е топло, около 23-25 градуса, не се притеснявайте за температурата и комфорта ви. Кадрите се правят частично по бельо или без бельо. Използването на аксесоарите прикрива интимните зони на тялото или частично ги загатва. Разбира се в студиото имам и рокли, платове и други, които могат и изцяло да прикриват тялото. Ще го обсъдим след като се видим, няма нищо задължително. Идеята на фотосесията е бъде секси, семпла, без излишни дрехи, които да отвличат вниманието от корема. Точно това пресъздаваме с  "Фотосесия на бременни" в студиото. Желателно е да дойдете 25 - 32 г.с. , не е нужно коремът да стане много голям, достатъчно е да бъде добре оформен, което се случва около 7-ми месец. Ако сте спортна натура в края на 6-ти - 7 месец най-добре се вижда оформеният корем. Още личат мускулчета по тялото, както и около коремната област. Не е нужно коремът да бъде много голям, което се случва след 8 месец . Разгледайте галерията с "Бременни мами" http://sweetbabymoments.com/gallery/бременни-мами/8 ,  харесайте си идея и елате да я осъществим или ми се доверете и се оставете да ви водя по време на фотосесията. 
Една сесия протича изцяло съобразена с желанията на клиентката. Вие сами преценявате как искате да бъдете на снимките, аз мога само да ви отправя препоръки и да ви покажа в най-добрата светлина. В кадрите можете да включите половинката си, ако има желание, но като цяло фотосесията е за вас. 

Благодаря ви, че отделихте време да се запознаете с най-важните неща за фотосесия за бременни. Ако все пак имате някакви въпроси не се притеснявайте,  обадете ми се! Можете да ми пишете и в страничката на "Sweet Baby Moments" във Фейсбук или да ми изпратите e-mail на Info@sweetbabymoments.com .
"Фотосесии за бременни в гр.София"


"Sweet Baby Moments"
фотограф: Атанас Димитров
info@sweetbabymoments.com
+359887602001

Професионално фотографско студио за новородени, бебета и бременни.
гр.София, България