Права върху снимките

Права върху снимките, които се заснемат в студиото.

Всички кадри, които се заснемат в студиото, са със запазени авторски права на търговска марка "Sweet Baby Moments" и съответно на фотографа, който ги е направил.
 
Снимките в студиото се правят в RAW формат, като след сесията се конвертират в JPEG, за да може всеки клиент да има възможност за преглед или печат за лични нужди. RAW формат се предоставя единствено ако сесията е с рекламна цел или ако искате да закупите правата върху сесията! Цената на RAW формата се образува с коефициент от 3.5 върху цената на сесията, която е предварително уточнена. По този начин начин вие ставате собственик на кадрите по закона на авторското право, като ме наемате, за да осъществя вашата идея.
  Тъй като никога не съм имал проблеми със снимки, защото те се използват с цел илюстриране портфолиото на дружеството не бях сигурен дали да отделям време да го пиша това. За тези от вас, които имат претенции върху снимките, предпочитам да е написано. Непознаването на условията не ви оправдава. Вие идвате в студиото, защото ви харесва портфолиото в сайта. Това са кадри, които са направени на клиенти преди вас и са качени с цел да покажа възможностите си, за да знаете къде идвате, както и клиентите след вас да преценят дали да дойдат точно тук. За тази цел аз трябва да направя най-доброто и да го представя на аудиторията ми, затова се качват избрани снимки! 

 Ако НЕ желаете да се качват ваши снимки или снимки на бебето ви, моля това да бъде уточнено като условие. Цената ще бъде двойна или по 3.5 в крайната сума в зависимост от правата които искате да запазите. Цената е двойна само при случай да не качвам онлайн снимки, но не и печат на кадрите, както и останалите права. Няма да ви включвам в портфолиото ми, а вие ще можете да запазите кадрите лично за вас без право да ги качвате онлайн, но ще можете да ги разпечатвате в размер който позволява фаила JPEG който получавате. 
 
 
Относно заснети фотосесии: 

 

За всеки опит за оказване на натиск за неправомерно придобиване на кадри ще бъде търсена съдебна отговорност. 

Винаги съм бил коректен, очаквам същото и от вас!


За всякакви въпроси не се колебайте да се свържем и да ги обсъдим.

Благодаря ви,

"Sweet Baby Moments"
фотограф: Атанас Димитров
info@sweetbabymoments.com
+359 887602001
Професионално фотографско студио за новородени, бебета и бременни.