Как протича фотосесия за бременни

Здравейте,

сигурно се чудите как протича една "професионална фотосесия за бременни" в студио? Сега ще ви разкажа на кратко как протича една "фотосесия на бременни" в студиото на "Sweet Baby Moments". Като цяло е стандартно всяко едно идване при всеки един клинт. От звъненето на врата, до посрещането и влизане в студиото. Обикновено си почивате десетина минути докато си говорим за самата фотосесия за бременни как протича. След като добиете представа какво ще правим аз ви оставям да се преобличате, докато си подготвя осветлението. Когато сме готови снимачния процес започва, като по време на снимките ви показвам какво снимаме, за да имате представа какво се вижда, забелязал съм, че ви е интересно точно как излизате, затова споделям видяното от мен през обектива. Ако харесате дадена визия повече, не пречи да направим повече кадри от нея или ако не се харесате някъде, да не правим такива кадри.  Можете да си харесвате повече единия профил от другия, споделете ако аз не забележа. След като сме снимали с дадена визия, вие се преобличате с ваши неща или аз ви давам от наличните в студиото, осветлението се променя докато се преобличате или по време на самите снимки, обсъждаме какво сме направили и какво предстои, въобще няма нищо страшно. Има дами които се притесняват първоначално, но така или иначе почти всички идват за първи път, затова след първата визия определено не се притеснявате толкова колкото в началото. В крайна сметка вие идвате да си направите "професионална фотосесия за бременни". За мен това е работа, за вас нещо ново и интересно, което ви предоставям в рамките на няколко дни като фаил, който ще пазите цял живот в електронен вид или на хартиен носител. 
Можете да прочетете още за самата фотосесия тук http://sweetbabymoments.com/фотосесия-за-бременни-цени_45_107 или да проверите и друга статия тук http://sweetbabymoments.com/фотосесия-за-бременни-подготовка_45_64 

Благодаря ви, че отделихте време да прочетете как протича такъв тип фотосесия за бременни, в студиото на "Sweet Baby Moments"


Благодаря ви,

"Sweet Baby Moments"
фотограф: Атанас Димитров
info@sweetbabymoments.com
+359 887602001

Професионално фотографско студио за новородени, бебета и бременни.